Nova incorporació al viver d'empreses CETAP
Nova incorporació al viver d'empreses CETAP.

Al Viver d’Empreses de l’Alt Urgell, ubicat al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), s’hi acaba d’incorporar un nou emprenedor. Es tracta de Xavier Márquez, que hi ha obert un gabinet d’atenció psicològica. Amb aquesta són cinc les empreses de nova creació que desenvolupen actualment la seva activitat al Viver d’Empreses i ja en sumen 11 des de la creació del centre, l’any 2007.

Les empreses ubicades al Viver poden beneficiar-se durant els tres primers anys dels avantatges que els ofereix estar ubicades en aquest espai. Així, poden rebre assessorament empresarial, suport en la sol·licitud i la justificació de les subvencions i participar en les activitats formatives que s’organitzen des del CETAP, a més d’establir sinergies amb la resta d’emprenedors que es troben al mateix Viver.

En el seu moment, el Viver d’Empreses de l’Alt Urgell es va posar en marxa gràcies a un conveni entre l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal i la Diputació de Lleida a través de la Fundació CEI, un organisme constituït pels principals agents socioeconòmics de les terres de Lleida per donar suport a les idees empresarials innovadores.