El viver d'empresa del Punt TIC Alt Urgell s'incorpora al CEEI Lleida
El viver d'empresa del Punt TIC Alt Urgell s'incorpora al CEEI Lleida.

L'acte ha comptat també amb la presència del vicepresident de la Diputació de Lleida, Josep Presseguer, i del director del CEEI Lleida, Guillermo Hervera.

El conveni, que s'ha signat en el marc de la Fira Formació Professional i Treball, fixa el sistema de gestió dels espais destinats per l'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell a viver d'empreses innovadores. La denominació oficial del viver de la Seu serà 'CEEILLEIDA Viver Empresarial de l'Alt Urgell'.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro, han mostrat la seva satisfacció davant la signatura d'aquest conveni, i han manifestat que “en una situació econòmica com l'actual són molt importants aquest tipus d'accions que permetran l'assessorament i l'oferta de serveis integrals als emprenedors/ores de la nostra ciutat i comarca”.
Així doncs, a banda de prestar recursos tecnològics, amb la signatura del conveni amb el CEEI s'amplia el catàleg de serveis que oferirà aquest viver empresarial per a emprenedors/ores en àrees com l'assessorament en R+D+I, redacció de plans d'empresa, recerca de finançament, recerca i sol·licitud de subvencions, assessorament en emprenedoria, avaluació de projectes, formació de capacitat empresarial, d'emprenedoria innovadora i tecnològica, propietat industrial i informació tecnològica.

Properament s'iniciarà el desplegament d'informació d'aquests nous serveis que oferirà aquest viver empresarial per a tothom que hi estigui interessat. També es poden dirigir al Punt TIC, ubicat al C/ Capdevila, 29 3a planta o trucar al telèfon 973 35 57 98.