Resum Noticia:

L'objectiu és aplegar en un únic web tota l'oferta formativa relacionada amb les Noves Tecnologies que s'ofereixi a la Garrotxa.

Descripció:

Davant la creixent importància que està prenent la formació en l’àmbit de les Noves Tecnologies i donat que cada vegada hi ha més institucions que ofereixen formació, des del Telecentre de Les Preses va sorgir la idea de crear una plana web on es pogués trobar tota l’oferta formativa TIC de la Garrotxa.

La idea és crear una web col·laborativa en la qual els diferents participants vagin penjant totes les activitat relacionades amb les TIC que organitzin, ja siguin cursos de formació, tallers, xerrades o qualsevol acte de divulgació de les TIC.

La nova web funcionarà de tal manera que cada una de les institucions participants podrà penjar-hi els seus actes des de la seva seu, i aquests esdeveniments apareixeran al plafó ordenats per data de realització i classificats per tipus. Els usuaris que estiguin interessats en qualsevol de les activitats publicades podran accedir a les webs dels diferents organismes que les organitzen directament fent clic als enllaços.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és aplegar totes les activitats en una sola web i facilitar als usuaris conèixer millor l’oferta de formació en Noves Tecnologies de la comarca.

En un primer moment participaran a la web un nombre reduït d’ens, però la idea és que a mesura que el plafó funcioni s’incorporin a ell altres entitats. De la mateixa manera, si la web funciona bé i ajuda a donar més difusió a les activitats relacionades amb les TIC, en el futur es poden ampliar les seccions del plafó per donar publicitat a altres àmbit formatius.

Actualment ja s’està treballant en tots els aspectes, tant tècnics com de contingut, per poder engegar el plafó el més aviat possible.