Part del catell del Tecnoestiu 2015
Part del catell del Tecnoestiu 2015.

Els nens i nenes faran un ús senzill i lúdic de la tecnologia i de les dades obertes i construiran objectes 3D entorn el tema del Tecnoestiu d'enguany: la qualitat a les platges. Es realitzarà del 29 de juny al 24 de juliol, de 10.00 a 13.00 hores. Es tracta d'una activitat d'un dia i tindrà un cost de 6 euros.

Per treballar amb aquestes tecnologies els infants aprendran BeetleBlocks i Snapi!, ambdues tecnologies desenvolupades al Citilab. Amb BeetleBlocks els petits construiran una medusa 3D mitjançant un llenguatge basat en blocs que després podran imprimir a la impressora 3D. Amb Snapi els nens i nenes crearan una aplicació sobre l'estat de les platges de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que informarà de la bandera que hi ha a cada platja en cada moment i si hi ha presència de meduses o no. A més, també treballaran en el plató del Citilab en el programa Inventa TV.

Per participar al Tecnoestiu cal formar un grup amb més de 10 participants, tot i que es crearan dies especials per a particulars on s'ajuntaran grups més petits. És una activitat adreçada especialment a esplais i famílies. Per participar-hi cal tenir mínim 8 anys. Els nens a partir 6 anys poden participar amb el suport d’un adult o d’un company de més edat.

La inscripció es pot realitzar escrivint a inscripcio[arrova]citilab.eu o trucant al telèfon 93 551 06 60.