Segell "Sóc smart" de la Generalitat de Catalunya
Segell "Sóc smart" de la Generalitat de Catalunya . Autor: Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública. 2019. Llicència: Tots els drets reservats.

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, mitjançant l’Estratègia SmartCatalonia impulsa aquests distintius que s’atorgaran durant l’Smart City Expo World Congress 2019 del 19 al 21 de novembre al recinte Fira de Barcelona Gran Vía de l'Hospitalet de Llobregat.

Els municipis que aconsegueixin el segell, acreditaran la seva aposta estratègica per a esdevenir ciutats i territoris intel·ligents i millorar la vida en els nuclis urbans a través de tecnologia avançada. L'objectiu és fer una aposta tecnològica per a millorar els serveis, fer-los més eficients i de més qualitat i facilitat la presa de decisions mitjançant la implicació de la ciutadania en el desenvolupament de la ciutat.

Entre els criteris per optar al segell seran: que els municipis estiguin adherits al Observatori SmartCatalonia i el pla d'actuacions municipal contempli una estratègia smart que hagi realitzat algun projecte en l'àmbit de les ciutats intel·ligents. Per optar al formulari, és necessari presentar soli·licitut a través d'aquest formulari habilitat a l'extranet de serveis de l'Administració electrònica catalana EACAT per poder optar al distintiu.