Joves de l'Òmnia Teb amb cartell de la Marató per la Pobresa
Joves de l'Òmnia Teb amb cartell de la Marató per la Pobresa.

La parada de Sant Jordi és gestionada pels i per les joves de l'entitat. Les setmanes prèvies van fer diversos tallers a l'Òmnia per fer unes roses, xapes i altres manualitats, per, després, vendre-les a la parada i demanar la col·laboració del veïnat amb la recollida de diners per a les seves colònies d'estiu.

La participació i el compromís dels i les joves de l'entitat han fet d'aquest Sant Jordi un bonic dia per donar-nos a conèixer, explicar els nostres projectes i participar de la gimcana per donar a conèixer la Taula Jove del Raval. La valoració ha sigut molt positiva i tots i totes hem gaudit d'un gran dia junt amb totes les entitats del barri, veïns i veïnes.

Aquest Sant Jordi hem donat suport i fet difusió de la La Marató per la pobresa amb una activitat concreta que hem anomenat "L'Àudio Matón", on els nens i nenes responien a la pregunta "Què faries per evitar que hi hagi tanta pobresa al món?" Com sempre les i els més petits han donat una lliçó de com solucionar-ho d'una forma senzilla i evident. Aquí pots escoltar les seves respostes:

 

Àudio Matón de suport a la Marató Pobresa by Educatiu Teb

Per aquest muntatge d’àudio hem fet servir la cançó “Ana Ona” de Minimal_art (2007). Sota llicència Creative Commons Attribution Noncommercial

 

Els reporters de TebTV van fer un petit reportatge d'entrevistes que podreu veure al bloc de l'Associació per a Joves Teb, on també trobareu fotos de la diada de Sant Jordi.