Logo Connecta't
Logo Connecta't.

Aquest programa va adreçat a persones treballadores en situació d’atur per tal que puguin adquirir les competències bàsiques que els permetin millorar el seu procés de recerca de feina.

El programa, que està cofinançat pel Fons Social Europeu, consta de dues modalitats formatives que s’imparteixen de forma presencial. D’una banda, hi ha la introducció a l’entorn informàtic, que està orientada a adquirir les competències mínimes en l’àmbit informàtic com ara elaborar un document de text, crear i fer servir un compte de correu electrònic o navegar per Internet.

La segona modalitat de curs consisteix en les eines per a la recerca de feina. Va orientada a aplicar les competències digitals bàsiques per a l’elaboració d’un currículum, redactar una carta de presentació o buscar feina mitjançant els portals de recerca d’ocupació a Internet, com és el cas de Feina Activa. Cadascuna d’aquestes dues modalitats de curs té una durada de 10 hores.

Al PuntTIC de l’Alt Urgell s’han programat per a enguany tres mòduls del programa “Connecta’t”. Del 26 al 30 de juliol ha tingut lloc un mòdul d’introducció a l’entorn informàtic, del qual se’n farà un altre entre el 24 i el 30 de novembre. D’altra banda, del 6 al 10 de setembre s’impartirà un mòdul de recerca de feina. Les persones interessades a realitzar algun d’aquests cursos s’han d’inscriure a l’Oficina d’Ocupació.