Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El punt TIC Sant Feliu participa en el Barcelona Digital Talent

Publicat el 19/04/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
El punt TIC Sant Feliu participa al Barcelona Digital Talent
El punt TIC Sant Feliu participa al Barcelona Digital Talent, per Pexels. 2021. Llicència: BY-SA

Francisco Sánchez i l'Edgar Martíndos dinamitzadors del punt TIC Sant Feliu, han assistit a una formació de formadors impartida pel Barcelona Digital Talent adreçada als Punt TIC que estiguin interessats a generar nou talent digital i treballar com a agents del territori.

Aquesta iniciativaque compta amb l'impuls del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat, es va iniciar el passat febrer amb l'objectiu de captar talent digital amb accions de sensibilització i reorientació de professionals. Diferents Punts TIC, entre ells Sant Feliu, com agents del territori, estan treballant vehiculant l'accés a aquesta formació especialitzada en competències digitals, generant nou talent digital en el mercat laboral i reduint la bretxa de talent digital.

"La disrupció digital al municipi de Sant Feliu de Llobregat pot portar perfils més especialitzats, més riquesa, més competència i la generació de noves activitats econòmiques, això encaixa amb el projecte de pol digital d'economia creativa digital de Sant Feliu", explica Edgar Martín, un dels dinamitzadors que ha rebut la formació. En aquesta petita entrevista, ens parlen de la seva experiència.