Cartell Mobile Week catalunya 2020
Cartell Mobile Week catalunya 2020. Llicència: Tots els drets reservats.

Enguany, 15 indrets de tot Catalunya es sumen a la 2na. edició de la Mobile Week 2020 després de la convocatòria feta per Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) i la Generalitat de Catalunya per sumar-se a la segona edició d'aquesta iniciativa.

La Mobile Week Catalunya, que se celebrarà el proper mes de febrer a tota Catalunya, al voltant del MWC Barcelona, té per objectiu estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital.

Des del Punt TIC de Sant Feliu Innova coorganitzen cinc activitats:

Aquestes activitats es portaran a terme al Casal de Joves i a CO-Innova Sant Feliu

1. Torneig Sant Feliu e-Sports Day

Data i horari: Divendres 21 de febrer, de 16:00 a 21:00 h.
Lloc: Casal de Joves Inscripció prèvia al correu del Sant Feliu e-Sports Club: stfeliu.ec@gmail.com 
Tornejos: Torneig 1v1 de Rocket League Torneig 1v1 de League of Legends (LoL) Masterclass "Introducció a la season 2020 de LoL 

2. Xerrada sobre gènere i TIC, Technovation Challenge com a projecte inspirador per a potenciar les TIC a les nenes: L'experiència de Sant Feliu potenciant la creativitat i l'emprenedoria TIC en els infants. Accions per potenciar vocacions STEM i reduir l'escletxa de gènere.

Data i horari: Dimecres 19 de febrer, de 17:30 a 18:30 h.
Lloc: 1a. planta de CO-Innova Sant Feliu (Torre del Roser) Es tracta d'una xerrada on s'explica que és el projecte Technovation Girls, es dóna retorn de l'edició de l'any 2019 i alhora s'expliquen els avantatges que suposa per a les nenes de la ciutat participar en aquest projecte. 

3. Dinàmica Technovation Challenge, les nenes fan de mentores per un dia: Technovation Girls Sant Feliu. Noies de Sant Feliu desenvolupant projectes tecnològics.

Data i horari: Dimecres 19 de febrer, de 18:30 a 19:30 h.
Lloc: 1a. planta de CO-Innova Sant Feliu (Torre del Roser) El Tecnovation Challenge, ara "Girls for a change", és el concurs internacional de nenes emprenedores més i important en l'àmbit mundial. En aquesta sessió presentem un resum sobre la participació en l'edició del Technovation Challenge dels grups de Sant Feliu de l'any anterior. 

4. Activitat educativa (PMAE 2019-2020): Llums i ombres en el món dels e-Sports

Data i horari: Divendres 28 de febrer, de 11:00 a 12:30 h.
Lloc: 1a. planta de CO-Innova Sant Feliu (Torre del Roser)
Xerrada on s'expliquen els avantatges derivats de la pràctica d'e-sports i les habilitats que es desenvolupen, i també dels problemes que suposen les males praxis dins del món competitiu dels videojocs. Trobada de la comunitat ciutadana 2020: Comunitat Sant Feliu 2020, eina participativa per contribuir al desenvolupament Smart de la ciutat Data i horari: Dijous 20 de febrer, de 18:00 a 20:30 h. Lloc: 1a. planta de CO-Innova Sant Feliu (Torre del Roser)

5. Trobada de la Comunitat Sant Feliu 2020, una eina participativa composta per diferents perfils ciutadans innovadors que afavoreix en el desenvolupament intel·ligent i sostenible de la ciutat.