‘Iniciació a les TIC’, ‘Xarxes Socials’, ‘Aplicacions Google’, ‘Mòbil Android’, ‘Competències Digitals’ i ‘Robòtica Educativa’ són les propostes formatives programades. Imprescindibles!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2015. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Aquest 2024, el Punt TIC Palau, que es troba al carrer Can Cortés, número 44, de la localitat de Palau-solità i Plegamans, programa noves propostes formatives presencials i gratuïtes per a adquirir els coneixements fonamentals i per a millorar les habilitats tecnològiques. En concret, el Punt TIC oferirà el curs ‘Iniciació a les TIC’ per a aprendre a utilitzar l’ordinador i les eines bàsiques, el curs ‘Xarxes Socials’ per a dinamitzar les principals plataformes de comunicació digital, el curs ‘Aplicacions Google’ per a descobrir les funcionalitats, el curs ‘Mòbil Android’ per a aprofitar les aplicacions, el curs ‘Competències Digitals’ per a aprendre les habilitats i el curs ‘Robòtica Educativa’ per a desenvolupar el pensament computacional i la creativitat. De la mateixa manera, el Punt TIC Palau dinamitzarà formacions, xerrades i tallers específics amb la voluntat d’aprofundir en aspectes concrets com la ciberseguretat, la creació de marca personal o l’edició audiovisual.

Les persones interessades poden demanar més informació escrivint un missatge de WhatsApp al telèfon 673 312 125 o enviant un correu electrònic a l'adreça electrònica punttic@palauplegamans.cat.