Iniciació a les TIC, xarxes socials i eines de missatgeria, aplicacions de Google, mòbil android, competències digitals i robòtica educativa seran les noves sessions formatives. Llegeix més!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2015. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

El Punt TIC Palau dona la benvinguda al mes de setembre amb noves propostes formatives. Amb la voluntat de continuar avançant en el camí de la capacitació digital, l’equipament posa en marxa noves sessions formatives relacionades amb les tecnologies de la informació i de la comunicació. Les noves formacions previstes buscaran oferir oportunitats úniques de desenvolupament personal i de desenvolupament professional a les persones participants. En concret, el Punt TIC Palau dinamitzarà propostes formatives sobre iniciació a les TIC, un curs per a començar a explorar el món de la tecnologia; sobre xarxes socials i missatgeria, un curs per a aprendre a utilitzar de manera efectiva les xarxes socials i les eines de missatgeria; sobre aplicacions de Google, un curs per a descobrir totes les funcionalitats i les utilitats de les aplicacions de Google; sobre mòbil android, un curs per a aprofitar al màxim els dispositius android i totes les seves característiques; sobre competències digitals, un curs per a desenvolupar les habilitats digitals essencials per a l’entorn actual, i sobre robòtica educativa, un curs per a endinsar-se en el fascinant i apassionant món de la robòtica educativa.

Paral·lelament, el Punt TIC Palau és un centre col·laborador de les proves ACTIC i ofereix serveis especialitzats per a millorar les competències digitals i obtenir les acreditacions oficials. Així mateix, el Punt TIC Palau assessora, acompanya i dona suport en la realització de tràmits en línia personalitzats amb l’administració pública. Les persones interessades poden demanar cita prèvia a través d'un enllaç en línia.

Per a més informació, es pot escriure un correu electrònic a l'adreça punttic@palauplegamans.cat.