Sessió sobre coworking al Punt TIC Girona Emprèn
Sessió sobre coworking al Punt TIC Girona Emprèn.

Des de Girona Emprèn s'acompanya i assessora a emprenedors/es que tenen una idea de negoci i volen posar-la en marxa. Dins del seu servei ofereixen de forma periòdica tallers i conferències relacionades amb la gestió d'equips, la presència de les empreses a Internet o qüestions legals. Dins d'aquest cicle es va presentar una xerrada sobre les oportunitats del coworking.

La gestora de l'espai de coworking CoEspai Girona, Celeste Senés, va ser l'encarregada de conduir la sessió. Precisament, la Celeste va ser una de les persones que va rebre l'assessorament de Girona Emprèn en el naixement i consolidació de la seva empresa. Ara és ella qui comparteix la seva experiència amb altres emprenedors/es tot explicant la filosofia i oportunitats que ofereix el coworking.

Durant la xerrada es va explicar l'origen del coworking així com el seu model, avantatges, costos, etc. davant d'una trentena de persones. En el següent reportatge en vídeo podeu veure imatges de la sessió i una entrevista amb la responsable de CoEspai Girona per saber més sobre aquest model de treball col·laboratiu.