Durant els propers mesos, l’Ajuntament de Girona continuarà facilitant l’accés del conjunt de la ciutadania a les tecnologies de la informació i de la comunicació. Vols conèixer les claus?

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2018. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

El Punt TIC del Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Girona torna a l’activitat amb diverses novetats. Durant els propers mesos, dinamitzarà noves propostes formatives per a continuar facilitant l’accés del conjunt de la ciutadania a les tecnologies de la informació i de la comunicació, així com per a seguir proporcionant competències digitals que contribueixin a millorar l’ocupabilitat i la recerca de feina.

Així doncs, en el marc del programa INTRO, es dinamitzarà la primera edició del curs ‘Capacita't per l'ús bàsic de les eines TIC’ del 12 de setembre al 2 d’octubre de 9 a 13 hores i la segona edició del curs ‘Capacita't per l'ús bàsic de les eines TIC’ del 4 d'octubre al 25 d’octubre de 9 a 13 hores. Així mateix, en el marc del programa FeinaLab, es programarà la sessió ‘Fes el CV amb Canva i atreveix-te a destacar’ els dies 26 i 28 de setembre de 9 a 11 hores, la sessió ‘3-2-1... Gravem! Taller pràctic de videocurrículum’ els dies 2, 3 i 5 d’octubre de 10 a 13 hores, la sessió ‘ChatGPT: el teu nou aliat en la recerca de feina’ el dia 9 d’octubre de 10 a 12 hores, la sessió ‘Oportunitats fora del radar: eines clau per trobar el 90% de les ofertes no publicades’ el dia 26 d’octubre de 10 a 13 hores i la sessió ‘Instagram, LinkedIn i TikTok per a la recerca de feina’ els dies 14 i 15 de novembre de 10 a 13 hores. També, en el marc del programa SMOemprèn, s’oferirà la proposta ‘ChatGPT: millora la teva estratègia de màrqueting i emprèn amb èxit’ el dia 9 de novembre d’11 a 13 hores.