El Punt TIC del Pallars Sobirà organitza un curs en línia de fotografia i retoc digital
El Punt TIC del Pallars Sobirà organitza un curs en línia de fotografia i retoc digital.

Aquest curs es farà via Internet i es podrà seguir des de casa, o, si no es té Internet, des del Punt TIC. Es farà servir la plataforma virtual d'ensenyament Moodle, que és un espai on hi ha tot el contingut i on es pot parlar amb el professor i amb els companys. El curs té una durada de vuit setmanes. Dins de cada setmana cada alumne pot anar al seu ritme. Està previst que comenci el dia 6 d'octubre.

El contingut del curs està en format text i inclou bastants videotutorials, per la qual cosa pensem que és molt gràfic i serà molt fàcil de seguir-ho i entendre-ho.

Aquest curs el pot fer tothom que tingui uns coneixements d'Internet avançats. És desitjable que l'alumne disposi d'ordinador i connexió a Internet ràpida (els videotutorials pesen bastant) i que tingui el programa Photoshop.

Si esteu interessats en seguir el curs pilot, hauríeu d'enviar un mail amb el vostre nom i cognoms, el telèfon de contacte i el correu electrònic. Hi ha 10 places disponibles, i agafarem la gent per ordre d'arribada dels mails. Teniu temps per inscriure-us -hi fins al 3  d'octubre. Podeu trobar el programa d'aquest curs al web del Punt TIC del Pallars Sobirà.

D'altres cursos que ofereix el Punt TIC del Pallars Sobirà són aquests:

  • Iniciació a la ofimàtica
  • Iniciació a Internet
  • Programari lliure a l'administració pública
  • Creació audiovisual
  • Autocad

A més a més, impulsa el concurs de fotografia, vídeo i fons de pantalla Un riu d'imatges, amb el tema de l'aigua i us anima apresentar-hi els vostres treballs!