El Punt TIC del Pallars Sobirà, a la Fira de Tardor de Sort
El Punt TIC del Pallars Sobirà, a la Fira de Tardor de Sort.

Qui ha volgut s'ha afegit al mailing del Punt TIC, per estar informat/da de les activitats de difusió i cursos que organitza, ha comunicat la seva web i / o bloc per afegir-la a la llista d'enllaços que hi ha a la web i els teletreballadors/ores han tingut l'oportunitat d'apuntar-se a un esmorzar de teletreball que s'organitzarà d'aquí pocs dies.

Durant el cap de setmana s'han organitzat tres xerrades molt interessants: marketing digital, xarxes domèstiques i seguretat informàtica. L'assistència de públic no ha sigut massa gran, però el Punt TIC del Pallars Sobirà confia en que poc a poc la gent vagi interessant-se per aquests temes.

Dissabte a la tarda, a les 18:00 hores es va fer el lliurament de premis d'Un Riu d'Imatges del I Festival Multimèdia de l'Alt Pirineu, amb el suport de Caixa Layetana i la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, la Xarxa Punt TIC i el Festival del Riu. Durant tot el cap de setmana han estat exposades totes les obres participants de cada una de les categories: fotografia, fons de pantalla i video, que ben aviat es podran veure a Internet també.