El Punt TIC de l’Alt Urgell s’adhereix a la campanya “Dóna el teu mòbil”
El Punt TIC de l’Alt Urgell s’adhereix a la campanya “Dóna el teu mòbil”.

Les persones que, per les causes que siguin, vulguin desprendre’s del seu telèfon mòbil tenen l’oportunitat de fer-ne donació a iniciatives solidàries per al finançament de projectes mediambientals, educatius i de desenvolupament.

Els usuaris/àries de telèfons mòbils que estiguin interessats/des a participar en la campanya, poden passar pel Punt TIC de l’Alt Urgell --situat al carrer Capdevila, 29, 3a planta, de la Seu d’Urgell--, on tenen a la seva disposició les bosses a través de les quals es fan arribar els aparells a les ONG organitzadores. La tramesa no representa cap cost per als donants dels mòbils, ja que la bossa es pot dipositar a qualsevol bústia del servei de correus sense necessitat de segell.

Els ingressos recaptats es destinen a projectes d’acció social en els sectors més desafavorits de la població. Així, per exemple, es fan campanyes de sensabilització i educació ambiental i es forma a persones grans com a promotors ambientals. Una altra part dels fons s’inverteixen en programes educatius en països com ara el Txat, Haití, República Dominicana, El Salvador, Paraguai, Sudan i la zona dels Grans Llacs, a l’Àfrica. Al web www.donatumovil.org es pot trobar més informació.