Tastets TIC a la Biblioteca de Cambrils
Tastets TIC a la Biblioteca de Cambrils.

El proper 10 d’abril s’inicien els tallers al Punt TIC de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils per aprendre a utilitzar el correu electrònic amb Gmail, el navegador Google Chrome i la utilització dels fitxers ZIP. Cada sessió, d’una hora de duració, estarà dedicada a una formació concreta.

Els tastets s’adrecen a persones interessades en adquirir els coneixements i les competències informàtiques bàsiques o millorar les seves habilitats en l’ús de programes i serveis d’Internet, que són coneguts però sovint no es dominen.

Les sessions són independents, a cadascuna s’aprendrà una tasca concreta com: crear un compte de Gmail, enviar i rebre correus amb Gmail, fer la instal·lació i la configuració bàsica del navegador Google Chrome així com usar les funcionalitats més usuals - les baixades, l’ús dels marcadors i com desar les pàgines preferides d’Internet- i també què són els fitxers “.zip”, per a què s’utilitzen i com comprimir o descomprimir.

Els tastets es realitzaran en divendres, els dies 10 i 17 d’abril; 8, 15 i 22 de maig; i 5 i 12 de juny, de 19.00 a 20.00 hores, a la Biblioteca Municipal. Per poder assistir-hi caldrà ser major d’edat i inscriure’s prèviament.