La trobada va consistir en un reeixit club de lectura, on es van presentar dos llibres rellevants en matèria d’innovació i de transformació digital i es va afavorir un espai de debat. Endinsa’t!

Imatge del Punt TIC Co-Innova Sant Feliu
Imatge del Punt TIC Co-Innova Sant Feliu. 2023. Tipus de lletra: Punt TIC Co-Innova Sant Feliu. Llicència: Tots els drets reservats.

El Punt TIC Co-Innova Sant Feliu, que es troba al carrer Joan XXIII número 14 de la localitat de Sant Feliu de Llobregat, va acollir la quarta edició de l’IND+I Club, una xarxa de reflexió i d’intercanvi participatiu entre persones interessades en l’àmbit de la indústria i de la innovació. La trobada va consistir en un reeixit club de lectura, on es van presentar dos llibres rellevants en matèria d’innovació i de transformació digital i es va afavorir un espai de debat. L’acte, que es va celebrar el passat dimarts 21 de novembre, de 17.30 a 18.15 hores, es va poder seguir de manera presencial al laboratori Co-Innova de Sant Feliu de Llobregat i de manera virtual a través de la plataforma Zoom. Així doncs, la presentació inicial va anar a càrrec de la professional Àurea Rodríguez, qui va explicar què és l’IND+I Club i les seves activitats habituals. A continuació, es va parlar de ‘El libro de la inteligencia colectiva’ d’Amalio Rey i de ‘Mamut o Sapiens’ d’Albert Riba Trullols. La periodista local Sílvia Guillén va moderar l’espai de debat, que va comptar amb la participació d’una desena de persones.