En el marc del Programa ADA, el Punt TIC de Molins de Rei organitza cursos formatius adreçats a dones residents preferentment en municipis de menys de 30.000 habitants. Llegeix més!

Imatge de dona
Imatge de dona. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

El Punt TIC Centre d’Ocupació i Serveis a les Empreses - Centre Joan N. García Nieto, que es troba al Carrer Francesc Layret número 15 al Polígon Industrial El Pla de la localitat de Molins de Rei, va iniciar el passat mes de novembre diversos cursos formatius de 40 hores de durada adreçats a dones en situació d’atur o a dones en actiu residents preferentment en municipis de menys de 30.000 habitants. La iniciativa forma part del Programa ADA del Servei d’Ocupació de Catalunya que busca treballar les competències digitals, erradicar la bretxa de gènere i promoure les vocacions científiques i tecnològiques entre les dones del territori.

Els cursos disposen de deu places, es fan de manera presencial a les instal·lacions del Punt TIC Centre d’Ocupació i Serveis a les Empreses - Centre Joan N. García Nieto i s’allargaran fins a l’abril. Actualment, hi ha places disponibles a dues formacions adreçades a dones amb certificat de discapacitat: ‘L’ordinador i les gestions per Internet’ i ‘L’ús de les xarxes socials per a la inserció sociolaboral’. Les dues propostes ofereixen coneixements bàsics sobre l’ús dels mitjans digitals, sobre la protecció de la informació personal a Internet i sobre la recerca de feina a les xarxes socials. La preinscripció està oberta a tres cursos més per a dones: ‘Gestió de compres informatitzada’, ‘Logística de flotes i sistemes telemàtics’ i ‘Edició de textos i ciberseguretat’.

Les persones interessades poden escriure un correu electrònic a ocupacio@molinsderei.cat.