De la mà del Servei d’Ocupació de Catalunya, l'espai oferirà un taller per a donar a conèixer les principals competències digitals orientades a la recerca de feina. T’ho expliquem!

Imatge del Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet
Imatge del Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet. 2023. Tipus de lletra: Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet. Llicència: Tots els drets reservats.

El proper mes de novembre, el Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet, amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya, oferirà el taller ‘SOC-Digital’, per tal de donar a conèixer les principals competències digitals orientades a la recerca de feina per Internet. En aquesta línia, el Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet organitza de manera regular sessions similars com, per exemple, per a aprendre a apuntar-se a portals d’ocupació, per a preparar un curriculum vitae o per a redactar una carta de presentació. Així mateix, des del Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet, s’acompanya i s’assessora en la realització d’alguns tràmits en línia.

Gestionat per la Fundació Privada Integramenet, el Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet dinamitza també cursos d’alfabetització i de reforç de la llengua i accions comunitàries, com, per exemple, ‘el grup de dones’ on es fan activitats mensuals per a afavorir els vincles i les relacions entre les persones usuàries de l'espai.