Un equip de nois i de noies del Punt TIC de Sant Adrià del Besòs va guanyar a la categoria ‘Teamwork Champion Award’ i a la categoria ‘Robot Skills Champion Award’. Enhorabona!

Imatge del Punt Òmnia a la PES La Mina - Salesians Sant Jordi
Imatge del Punt Òmnia a la PES La Mina - Salesians Sant Jordi. 2024. Tipus de lletra: Punt Òmnia a la PES La Mina - Salesians Sant Jordi. Llicència: Tots els drets reservats.

A principis del mes de febrer, es va celebrar una nova edició de la competició VEX de Barcelona de robòtica al campus de l’Escola d’Enginyeria Barcelona Est (EEBE), que va comptar amb la participació d’un equip de nois i de noies del Punt Òmnia PES La Mina - Salesians Sant Jordi. En concret, es va organitzar la prova classificatòria de la categoria IQ dels sistemes de robòtica VEX. Durant la jornada, es van jugar diverses partides d’un minut de durada en les quals els equips participants intentaven sumar els màxims punts possibles amb l’objectiu d’aconseguir la millor posició a la classificació final. L’equip de nois i de noies del Punt TIC de Sant Adrià del Besòs va finalitzar la competició amb bons resultats i va resultar l’equip guanyador de dues categories: ‘Teamwork Champion Award’ i ‘Robot Skills Champion Award’. De la mateixa manera, durant la competició VEX de Barcelona, es van lliurar premis a les categories ‘Judges Award’, ‘Design Award’ i ‘Excellent Award’.