La dinamitzadora celebra l’acollida ciutadana i agraeix que el Punt TIC continuï sent un espai referent on trobar suport i acompanyament amb les noves tecnologies. T’ho expliquem!

Imatge del Punt Òmnia de La Seu d’Urgell
Imatge del Punt Òmnia de La Seu d’Urgell. 2023. Tipus de lletra: Punt Òmnia de La Seu d’Urgell. Llicència: Tots els drets reservats.

El Punt Òmnia de La Seu d’Urgell ha entregat prop de dos centenars de certificats acreditatius a les diferents persones participants en les propostes formatives del darrer trimestre. La dinamitzadora del Punt TIC, Ester Collado, celebra l’acollida ciutadana i agraeix que el Punt Òmnia de La Seu d’Urgell continuï sent un espai referent on trobar suport i acompanyament amb temes tecnològics. Durant el darrer trimestre, per a la ciutadania, s’han programat dos tallers sobre el núvol, un sobre disseny amb Canva, un sobre gestió de les fotografies amb Google Fotos i un sobre el mòbil. Així mateix, per a entitats, associacions i col·lectius, s’han dinamitzat els tallers habituals com, per exemple, el SOC o el Taller Claror per a persones amb discapacitat.

De la mateixa manera, al llarg dels anteriors trimestres, el Punt TIC ha treballat amb el jovent de la Unitat Externa Compartida, amb l’Associació de Dones Confraresses de l’Alt Urgell, amb la Fundació Sant Hospital - Centre de Dia de Salut Mental, amb el Club Social El Picot i amb l’Institut La Valira. Paral·lelament, aquest curs escolar, l’espai ha impulsat dos projectes nous: un amb l’Institut Joan Brudeiu d’alfabetització digital amb un grup de joves de l’IFE (Itineraris Formatius Específics) i un amb La Salle de cultura digital amb infants i joves del SIEI (Suport Intensiu d’Escolarització Inclusiva) on es crearà un mapa interactiu dels murals d’art urbà.

Aquesta és la valoració de la dinamitzadora del Punt TIC, Ester Collado:

Un any més #alasaca. Passa el temps molt ràpid, ahir va ser un dia #special l’entrega de certificats, #lanostracloenda. Cada any repeteixo el mateix, i aquest any ho tornaré a fer, gràcies, gràcies i gràcies per confiar en l’Òmnia de #laseu, per voler aprendre, per no voler quedar-se enrere tinguis l’edat que tinguis, per estar al dia amb la #tecnologia. L’Òmnia sense vosaltres no seria l’Òmnia, al nostre espai, sí, aprenem tots de tots, però anem més enllà, és un espai on compartim, ens ajudem, on donem veu i visibilitat a col·lectius i entitats, on tothom té cabuda perquè vosaltres sou l’essència de l’Òmnia #lamevagent. Aquest any agrair també a les entitats que durant l’any han estat participants en les diferents formacions com @inslavalira_oficial Claror Taller @Uec @fshlaseu Picot Clubsocial, @iesjoanbrudieu, La Salle La Seu d’Urgell, Asso Dones Confraresses De l’Alt Urgell i com no a tots i totes les persones que veniu a participar. Mil gràcies de nou! #xarxaòmnia #laseu
I com dic sempre, l’Òmnia és viu perquè vosaltres el feu viure 💙❤️🧡💛💚💜🤍🤎🖤