De la mà de la Policia Local del Prat de Llobregat, les persones usuàries del Punt TIC del Prat de Llobregat han conegut el funcionament de l’eina de seguretat ciutadana.

Imatge del Punt Òmnia Centre de Promoció Social Francesc Palau
Imatge del Punt Òmnia Centre de Promoció Social Francesc Palau. 2024. Tipus de lletra: Punt Òmnia Centre de Promoció Social Francesc Palau. Llicència: Tots els drets reservats.

El Punt Òmnia Centre de Promoció Social Francesc Palau, que es troba a la Plaça Blanes, número 7, de la localitat del Prat de Llobregat, ha acollit la presentació d’una aplicació mòbil de seguretat ciutadana. De la mà de la Policia Local del Prat de Llobregat, les persones usuàries del Punt TIC del Prat de Llobregat han conegut de primera mà el funcionament de l’eina de seguretat ciutadana, que permet comunicar incidents, emergències o situacions de risc o de perill de manera ràpida i de manera eficaç. L’objectiu de la iniciativa és oferir a la ciutadania un canal directe de comunicació amb les autoritats competents, afavorir respostes o intervencions més immediates i reforçar la tranquil·litat i la confiança de la ciutadania quan transita pels carrers i per les places de la localitat. Durant la presentació, s’ha compartit un tutorial pràctic perquè les persones usuàries del Punt TIC del Prat de Llobregat puguin utilitzar l’aplicació mòbil de manera òptima i sense dificultats.