‘Vols aprendre a realitzar tràmits en línia?’, ‘Encara no tens l’idCAT mòbil?’ i ‘Aprèn a navegar per Internet’ són les tres noves càpsules formatives del mes de maig. Endinsa't en els detalls!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2021. Tipus de lletra: Pixabay. Llicència: BY-SA.

Aquest mes de maig, el Punt Òmnia Colectic, una cooperativa barcelonina que promou la transformació social a través de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació, oferirà noves càpsules formatives per a persones adultes. En primer lloc, es dinamitzarà la càpsula formativa ‘Vols aprendre a realitzar tràmits en línia?’. Aquesta es farà els dies 8, 10 i 11 de maig i posarà el focus en tramitar de manera segura certificats digitals, en aprendre a sol·licitar cita prèvia a l’Administració Pública, en consultar l’estat d’un tràmit o en fer compres a Internet. En segon lloc, es programarà la càpsula formativa ‘Encara no tens l’idCAT mòbil?’. Aquesta es farà els dies 15 i 18 de maig i donarà a conèixer la utilitat de l’idCAT, els tipus de certificats, com obtenir-lo i els accessos que dona per a realitzar tràmits administratius. En tercer lloc, el Punt Òmnia Colectic organitzarà la càpsula formativa ‘Aprèn a navegar per Internet’. Aquesta es farà els dies 24 i 25 de maig i se centrarà a navegar de manera segura, a conèixer un navegador, a cercar informació en línia i a descarregar arxius multimèdia.

Les sessions formatives seran gratuïtes i s’impartiran de 10 a 11.30 hores. En concret, les propostes es faran al local del Punt Òmnia Colectic, que es troba al Carrer dels Salvadors, 6-8, de Barcelona.

Les persones interessades poden apuntar-se enviant un correu electrònic a educacio@colectic.coop.