L'objectiu de la proposta va ser descobrir recursos lingüístics en llengua catalana com, per exemple, pàgines web i aplicacions mòbils per a millorar l'expressió oral i l'expressió escrita.

Imatge del Punt Òmnia Casal Cívic Badalona Sant Roc
Imatge del Punt Òmnia Casal Cívic Badalona Sant Roc. 2024. Tipus de lletra: Punt Òmnia Casal Cívic Badalona Sant Roc. Llicència: Tots els drets reservats.

El Punt Òmnia Casal Cívic Badalona Sant Roc i la Lourdes Gallardo, professora del Consorci per a la Normalització Lingüística, van dinamitzar una sessió conjunta amb l'objectiu de donar a conèixer diversos recursos lingüístics en llengua catalana. El taller buscava donar suport per a millorar l'expressió oral i l'expressió escrita de l'alumnat de nivell Basic 1 del Consorci per a la Normalització Lingüística de Badalona i de Sant Adrià de Besòs. En concret, les persones participants van aprendre a utilitzar diversos recursos com, per exemple, la pàgina web de recursos lingüístics del Consorci per a la Normalització Lingüística, les eines del Punt Òmnia Casal Cívic Badalona Sant Roc, Dic2, +5000 frases, diccionari.cat, Optimot i DIEC2, entre altres. Després de la bona acollida de la proposta, des del Punt TIC, es preveu organitzar-ne noves sessions.

Les persones interessades poden enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 654 95 80 87 (Pascal).