En el marc de la Diada de Sant Jordi, les persones usuàries del Punt Òmnia Casal Cívic Badalona Sant Roc van elaborar diversos cartells mitjançant diferents eines d'intel·ligència artificial.

Imatge del Punt Òmnia Casal Cívic Badalona Sant Roc
Imatge del Punt Òmnia Casal Cívic Badalona Sant Roc. 2024. Tipus de lletra: Punt Òmnia Casal Cívic Badalona Sant Roc. Llicència: Tots els drets reservats.

El Punt Òmnia Casal Cívic Badalona Sant Roc va fer l'activitat creativa 'Celebrem la Diada de Sant Jordi'. L'objectiu de la proposta va ser endinsar-se en l'aprenentatge i en l'ús de diferents eines d'intel·ligència artificial. Mitjançant aquestes, les persones usuàries del Punt TIC van dissenyar, van elaborar i van confeccionar diversos cartells en el marc de la Diada de Sant Jordi. Així doncs, les persones usuàries van crear composicions originals i boniques amb poesies i reflexions i amb textos i imatges a través de paraules seleccionades i introduïdes a l'eina ChatGPT. En aquest sentit, es va identificar la dificultat de cercar propostes amb paraules en català, ja que les eines d'intel·ligència artificial encara no contemplen el seu ús universal.

Les persones interessades poden enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 654 95 80 87 (Pascal).