Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El projecte europeu YeP tanca amb una trobada a Brussel·les

Publicat el 22/02/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Periodisme digital amb joves
Periodisme digital amb joves, per YeP

Els i les joves participants del projecte es retrobaran per compartir els seus aprenentatge i experiències. Serà el 10 de març, a Brussel·les.

El projecte europeu YeP (Youth e-Perspectives on Migration) arriba a la seva recta final. El proper 10 de març tindrà lloc l’acte de cloenda a Brusel·les, un espai on els i les 25 joves de Bèlgica, Croàcia i Catalunya que han participat al projecte podran compartir el resultat del seu aprenentatge i les seves experiències com a periodistes digital al voltant de la crisi migratòria dels últims mesos a Europa.

L’esdeveniment també vol ser una oportunitat per mostrar l’èxit de la metodologia implementada durant el procés: utilitzar la fotografia, la narrativa i el periodisme digital com a eines d’observació, crítica i transformació de la societat. En aquest sentit, la jornada, que porta per títol “L’ús dels mitjans digitals per fomentar la participació del joves i la ciutadania activa” està adreçada a professionals que treballin amb joves i que vulguin incorporar noves metdologies.

En cas que hi pogueu assistir, heu de fer registre previ. Aquest és el programa previst per la jornada.

YeP és un projecte finançat per la Comissió Europea a través del Programa EraSmus+ i compta amb la participació de Maks vzw (Brussel·les), Telecentar (Zagreb), El Teb (Barcelona), amb la coordinació de Telecentre Europe (Brussel·les).