Imatge per difondre el projecte europeu ‘DIGIT’ - ‘Boston Competences for a responsible us i of online identity’
Imatge per difondre el projecte europeu ‘DIGIT’ - ‘Boston Competences for a responsible us i of online identity’. Autor: Pexels. 2018. Llicència: BY-SA.

En el marc del projecte europeu ‘DIGIT’ - ‘Boston Competences for a responsible us i of online identity’, finançiat per Erasmus+ KA2 ‘Strategic partnerships’ i coordinat per l'empresa polonesa INnCREASE, lLifelong Learning Platform (LLLP) busca educadors/es que vulguin a provar materials de formació sobre identitat digital per a adults.

Les competències digitals són una de les prioritats educatives clau actuals de les institucions de la Unió Europea i necessàries per satisfer les necessitats del mercat de treball. El projecte, compta amb socis provinents de set països diferents (Bèlgica, Espanya, Regne Unit, Polònia, Grècia, Itàlia i Eslovènia) i durant dos anys (2017-2019) buscarà impulsar les competències digitals per a un ús responsable de la identitat en línia investigant les implicacions d'identitat digital per a adults i proporcionant els instruments educatius i les eines de suport necessàries. Els materials estan disponibles en diversos idiomes de la Unió Europea. 

Per a l’última fase del projecte, la Lifelong Learning Platform busca educadors disposats a provar els seus materials de formació amb els seus estudiants i aportin els seus propis comentaris al projecte, recopilant el feedback dels estudiants.

Per a conèixer més del projecte i accedir al programa de la prova pilot, cal consultar aquesta web i omplir el formulari.

conèixer més sobre el projecte, cal visitar la pàgina web i/o escriure a info@digitproject.eu