La iniciativa busca nenes, adolescents i joves de 8 a 18 anys que vulguin participar en una nova edició del reeixit concurs internacional de tecnologia i crear una aplicació mòbil. Participa-hi!

Imatge de nenes
Imatge de nenes. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Technovation Girls és un concurs internacional de tecnologia i d’emprenedoria que convida anualment a nenes, adolescents i joves de 8 a 18 anys a crear una aplicació mòbil com a solució tecnològica a un problema social. L’objectiu és utilitzar la tecnologia com a mitjà per a aportar solucions tecnològiques a qüestions com, per exemple, l’assetjament escolar, la sostenibilitat o la cura de les persones grans. En aquest sentit, el programa Technovation Girls Catalonia ha donat recentment el tret de sortida a una nova temporada i ha començat la recerca de nenes, adolescents i joves de 8 a 18 anys que vulguin participar en una nova edició del reeixit concurs internacional. Inicialment, els equips hauran de ser de màxim cinc persones i comptaran amb una persona mentora, és a dir, el procés d’ensenyament i d’aprenentatge estarà acompanyat per una professional.

Per aquest motiu, la iniciativa també ha iniciat la recerca de persones mentores, dones i homes, que vulguin dinamitzar, acompanyar i donar suport a un equip de nenes, adolescents i joves de 8 a 18 anys en el concurs internacional de tecnologia i d’emprenedoria. Les persones professionals poden ser expertes en programació, comunicació, gestió de projectes o emprenedoria, entre moltes altres disciplines.

Per a més informació, es pot consultar el web oficial del programa Technovation Girls Catalonia.