Programa Atípics
Programa Atípics. Autor: Pàgina de Facebook del programa Atípics. Llicència: Tots els drets reservats.

El programa Atípics oferirà a 20 joves un programa d'acompanyament durant set mesos perquè puguin construir un projecte sòlid i posar-lo en marxa amb més garanties d'èxit. També atorgarà 10 premis de 3.000 euros.

S'adreça a joves d'entre 18 i 29 anys que resideixin a Catalunya. És finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons social Europeu, a través del programa de Garantia Juvenil. De fet, per participar en la convocatòria és necessari estar inscrit/a a la Garantia Juvenil un dia abans que comenci el programa, és a dir, el 5 de juny de 2017.

Fins al 14 de maig es poden presentar candidatures a la convocatòria 2017. Els/les candidats/es preseleccionades seran entrevistades i el 19 de maig es donarà a conèixer les 20 persones seleccionades que participaran en el programa.

Atípics es divideix en dues fases. La primera es desenvoluparà entre els mesos de juny i setembre i inclourà trobades per transformar les idees en projectes viables i beneficiosos per a l'entorn. De setembre a desembre es realitzarà la segona fase, en què es posaran en marxa els projectes.