PIMESTIC.cat
PIMESTIC.cat.

El portal del pla PIMESTIC ha realitzat diferents canvis per tal que l’usuari/ària del web percebi de manera més clara i directa els serveis oferts. Es pretén que en menys de 30 segons un usuari nou es faci idea de què pot trobar en el web i convidar-lo a prendre acció en algun dels diferents aspectes que es destaquen en portada. S’ha intentat guanyar en claredat de continguts, reduint la quantitat de clics necessaris per aconseguir informació o inscripció de les diferents jornades de sensibilització o de les tipologies dels serveis d’assessorament.

També s'ha creat l’apartat de suports multimèdia, on es resumeixen les diferents presentacions de jornades realitzades i s’ha incorporat un selector de sectors d’empresa per a les diferents entrevistes a empresaris/àries que són casos d’èxit en la implementació de les TIC.

PIMESTIC.cat, que es va posar en marxa fa dos anys ha arribat a més de 73.000 visites (3.042 visites/mes) amb una mitjana de 2,8 pàgines vistes per visita i disposa ja de 20.100 pàgines indexades a Google.