Logotip ACTIC
Logotip ACTIC.

L’Oficina Gestora de l'ACTIC ha obert un apartat al Portal ACTIC en què es dona a conèixer l’oferta formativa del Punt TIC que s’adequa als continguts i als principis d'aquest certificat. S’hi arriba mitjançant la ruta Inici > Ofertes formatives TIC > Cursos de formació (a la columna esquerra del portal). Un botó porta a l’oferta dels centres col·laboradors i l’altre a l'oferta dels Punt TIC.

Així doncs, els dinamitzadors i dinamitzadores podeu fer arribar a l'Oficina Gestora de l'ACTIC la informació relativa als cursos basats en l’ACTIC que programeu en el vostre centre, a fi que la puguin publicar al portal. L’adreça electrònica de contacte és actic[arrova]gencat.cat.

 

Estàndards formatius basats en competències

Un dels objectius de l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC) és el de contribuir a establir uns estàndards formatius basats en el principi de competència. A hores d’ara ja poden afirmar que la implementació de l’acreditació ha generat una demanda de formació basada en l’ACTIC.

Per tant, el Servei de Societat del Coneixement de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, en el qual està integrada aquesta Oficina Gestora, convida els Punt TIC a adaptar la seva oferta formativa als continguts i als principis de l’ACTIC.