La nit
La nit.

La 20a Nit, que organitzen conjuntament l’Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINF), se celebrarà el dia 26 de febrer (19:30 - 21:30h) a l'Auditori de Barcelona (C/ Lepant, 150 - 08013, Barcelona).

Arrencarà amb la intervenció via vídeo de Günther Oettinger, nou comissari europeu d’Economia i Societat Digital, qui abordarà els principals punts de l’Agenda Digital del continent i els reptes de futur del sector a nivell europeu.

Tot seguit, la innovació prendrà protagonisme amb la conferència inaugural a càrrec de Xavier Verdaguer, emprenedor en sèrie i fundador de l’Imagine Creativity Center de Silicon Valley. Sota el títol de “Innovació Disruptiva: un tren que no es pot perdre”, Verdaguer ha preparat una presentació interactiva que servirà per explicar casos d’èxit que ajudaran els assistents a aprendre a innovar millor.

A continuació començarà la cerimònia de lliurament de Premis de La Nit, que com és habitual servirà per retre homenatge a una personalitat destacada del món TIC i al jove emprenedor (Premis Salvà i Campillo), al CIO de l’any i al compromís social (Premis Alan Turing) i a la trajectòria (Premi d’Honor). Tanmateix, tal i com es va fer l’any passat, es lliuraran tres reconeixements especials.

 

Cal inscripció prèvia. Consulta les tarifes i inscriu-te a través del web de La Nit.