Màster en dinamització de la societat de la informació i el coneixement
Màster en dinamització de la societat de la informació i el coneixement.

El Màster de Dinamització torna a les aules virtuals i els i les alumnes que el van començar fa més d'un any podran continuar i completar la seva formació. Aquest màster ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i té per objectiu formar professionals especialitzats en el camp de la dinamització digital i omplir l'absència d'estudis universitaris que, fins ara, existia en aquest sentit.

 

Projectes finals dels alumnes de la primera promoció

La primera promoció d'alumnes del màster va rebre els seus diplomes al maig de 2010. El màster va durar dos anys i, gràcies a la subvenció de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, el alumnes només van haver de pagar el 20 per cent de la matrícula. Els 17 alumnes graduats a la primera promoció del màster van realitzar un projecte final que han volgut compartir amb la resta de la xarxa. Aquests projectes plantegen el disseny, desenvolupament, implementació i avaluació de diferents accions de dinamització i van estar tutoritzats per professionals competents en la matèria tractada. Es posen a disposició de la xarxa, per tal de donar-los a conèixer i fer-ne difusió.

En aquests enllaços trobareu els projectes i les presentacions dels projectes dels alumnes de la primera promoció del màster: