Trobada Pam a Pam
Pam a Pam ha programat 10 sessions per anar construint la seva comunitat digital. Autor: Pam a Pam. Llicència: Tots els drets reservats.

Pam a Pam és un mapa col·laboratiu de l'economia social i solidària (ESS) a Catalunya. Compta amb una comunitat oberta de persones que es formen en economia solidària, entrevisten les iniciatives existents arreu de Catalunya i les publiquen al mapa. Ara, volen generar una nova comunitat al voltant del projecte, més centrada en la part digital.

Per aconseguir-ho, llancen una proposta formativa adreçada a persones interessades en la programació i el desenvolupament web, especialment a les dones. Les sessions presencials que han programat entre el febrer i el juny de 2019 permetran autoformar-se i col·laborar per desenvolupar un programari. Estaran guiades per professionals de les cooperatives TIC Jamgo, Dabne i Coopdevs.

Les sessions s'adaptaran al coneixement del grup i s'enfocaran com un procés d'aprenentatge col·lectiu i suport mutu. Serviran per introduir a la plataforma millores comunicatives, disseny de pàgines web, documentació de codi, revisió d'errors, desenvolupament de noves funcionalitats i altres aspectes.

Les formacions donaran peu també a aprendre sobre els valors de l'economia solidària, sobre procomuns digitals i sobre eines de programari lliure, com ara treballar en un codi col·laboratiu o implementar i modificar una plataforma digital.

Les sessions es faran a ECOS Grup Cooperatiu (Bailén, 5. Barcelona), de 16 a 20 hores, els dijous 7 i 21 de febrer, 7 i 21 de març, 4 i 25 d'abril,9 i 23 de maig i 6 i 20 de juny de 2019.

Les inscripcions es poden a través d'aquest formulari en línia.