Divendres 23 de gener ha tingut lloc l'acte de lliurament de premis del festival de curtmetratges sociolaborals, Work On Fest. El treball guanyador ha estat “La distància” de Samuel López.

El festival Work On Fest ja té guanyadors/ores
El festival Work On Fest ja té guanyadors/ores.

L'UGT, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, ha organitzat aquesta primera edició del festival de microcurts Work On Fest, que s'ha inspirat en el món del treball i els horaris laborals.

L'acte de lliurament de premis ha tingut lloc divendres 23 de gener al CineBaix de Sant Feliu, on s'han reunit diverses personalitats del món audiovisual i de l'àmbit polític i socioeconòmic territorial.

Aquí teniu el llistat dels treballs guardonats i l'enllaç per poder veure els vídeos:

  • 1er premi: “La distància” de Samuel López.
  • 2on premi: “Absències” de Naira Potes.
  • 3er premi: “Candi” d'Andrea Calbet i Marta Llardén.
  • Premi del públic: “2 min” de Francesco Testa.

Al projecte Sant Feliu On Line consideren que “iniciatives com aquest suposen una plataforma de generació i difusió de continguts en línia de ciutat i de difusió i foment de la creativitat local a l'àmbit audiovisual. En definitiva, construir una ciutat digital, una ciutat que treballa en la creació i digitalització de continguts, que genera diferents actuacions que incideixen en l’apropiació comunitària dels serveis i el desenvolupament de continguts audiovisuals”.

Trobareu un resum i fotografies de l'acte al bloc de Sant Feliu On Line.