Cartell de l'oferta formativa del CTIC Montblanc Digital
Cartell de l'oferta formativa del CTIC Montblanc Digital.

 

Packs formatius

Una de les novetats d'aquesta programació és la creació de packs formatius (pack informàtica i pack Internet) amb els quals els usuaris/àries podran gaudir d'un descompte per la realització dels cursos que pot arribar al 40% de la matrícula. El pack informàtica inclou els cursos d'INICIACIÓ + INFORMÀTICA 1 + PROCESSADOR DE TEXT, mentre que el pack internet inclou els cursos : NAVEGACIÓ WEB + CORREU ELECTRÒNIC + FACEBOOK.

També hi ha la possibilitat de realitzar qualsevol dels cursos abans esmentats de manera individual.

 

Carnet d'usuari del CTIC Montblanc Digital

El CTIC Montblanc Digital continua oferint el servei del carnet d'usuari del CTIC, amb el qual es gaudeix d'un descompte del 50% en la matrícula dels cursos durant tot l'any, i també dóna dret a la connexió a Internet i a la utilització dels diferents recursos que es poden trobar al punt TIC Montblanc digital.


Animació digital

Per a aquest curs 20011-2012, des del CTIC Montblanc Digital es va crear un projecte d'animació digital orientat als nens i nenes de cicle mitjà i superior. Encara queden places lliures per aquest projecte que es durà a terme els dimarts i dijous de 17:30 a 18:30 hores.

La finalitat d'aquestes activitats és aprendre a estructurar el pensament de forma lògica, en un entorn de sons, colors i moviment mitjançant eines TIC que poden resultar útils per reforçar els coneixements en ciències i matemàtiques. Per altra banda, ajudar-los a desenvolupar la seva creativitat a partir de temes o històries, enriquint la lectura i l'escriptura a la vegada que aprendran a treballar en equip en un projecte comú.

 

El període de matriculació estarà obert del 12 al 27 de setembre de 2011. També podeu realitzar la preinscripció a partir de la seva plana web o trucant al telèfon 977 926 908.

Per a més informació: