Logo CTC Masquefa
Logo CTC Masquefa.

El curs d’Access arriba després dels bons resultats que van obtenir les dues edicions d’un monogràfic també online sobre el certificat digital i els tràmits online amb les administracions, amb la diferència que ara es tracta d’un curs de 30 hores lectives.

Les persones que s’inscriguin al curs d’Access podran fer-lo a qualsevol hora i sense moure’s de casa mitjançant un campus virtual que els permetrà interactuar amb els professors, descarregar-se material didàctic, penjar els seus exercicis i treballs, participar en fòrums i fer consultes a l’equip docent.

El curs es farà del 2 al 20 de juliol. El dia 2 tindrà lloc l’única sessió presencial, una presentació en què s’explicarà el funcionament del campus virtual. Es pot escollir entre una presentació al matí (de 08h a 09.30h) o una altra a la tarda (de les 17h a les 18.30h).

Les inscripcions es poden fer online a la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat), a l’apartat ‘Propers cursos: inscripcions online’. També  presencialment al CTC (avinguda Catalunya, 60).