Oferta formativa per adults al CTC Masquefa
Oferta formativa per adults al CTC Masquefa.

El passat dimarts 15 de setembre el Centre Tecnològic Comunitari va acollir una sessió per donar a conèixer tota l’oferta formativa que les persones adultes poden fer aquest nou curs a Masquefa i que està impulsada tant per l’Ajuntament com per diferents entitats de Masquefa. Aquestes propostes volen ajudar els masquefins a formar-se continuadament al llarg de la seva vida.

Dins de la oferta genèrica d'activitats, l’Ajuntament ha preparat més d’una trentena de cursos i tallers per a adults, potenciant especialment els coneixements que cada vegada son més demandats per les empreses i també els que poden ajudar-nos a crear i consolidar el nostre propi projecte empresarial. Aquí teniu més informació sobre cada línia:

  • Tecnologies de la Informació i la Comunicació
    Un dels àmbits amb més formació torna a ser el de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Hi ha previstos cursos d’Excel inicial, de Microsoft Acces (semipresencial), de Word Avançat (semipresencial), de Community Manager, d’ofimàtica (Dona’t una oportunitat), d’informàtica inicial per a gent gran, d’ofimàtica per a joves, d’iniciació a les xarxes socials, de Power Point, de certificació oficial en Contaplus i d’Adobe Photoshop inicial. També tallers d’edició de fotos i vídeos amb el mòbil, d’edició de calendaris i de creació d’àlbums de fotografies.
  • Formació per a l’ocupació
    En l’àmbit de la formació per a l’ocupació s’han organitzat un curs de comunicació per a la recerca de feina i un altre d’estratègies d’apropament al teixit empresarial, aquest darrer amb dues edicions.
  • Creació i consolidació d’empreses
    A més, les persones que vulguin posar en marxa el seu propi projecte empresarial o bé consolidar la seva empresa podran fer formació com ara un curs per conèixer noves formes de finançament no vinculades a entitats bancàries, un altre de gestió pressupostària en temps de crisi, un tercer curs per aprendre a fixar el preu dels productes o serveis de l’empresa, i un quart curs per obtenir el certificat oficial de manipulador d’aliments.

Per a més informació podeu trucar al CTC al 93.772.78.28 o enviar un correu electrònic a l'adreça ctc@masquefa.net. L'horari d'atenció és de 9 a 13h i de 16:30 a 19h.