El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa arrenca el nou amb molta força. Per al darrer quadrimestre de l'any presenten una àmplia oferta formativa adreçada a adults i amb més de 60 propostes diferents.

Oferta formativa per adults al CTC Masquefa
Oferta formativa per adults al CTC Masquefa.

El passat dimarts 15 de setembre el Centre Tecnològic Comunitari va acollir una sessió per donar a conèixer tota l’oferta formativa que les persones adultes poden fer aquest nou curs a Masquefa i que està impulsada tant per l’Ajuntament com per diferents entitats de Masquefa. Aquestes propostes volen ajudar els masquefins a formar-se continuadament al llarg de la seva vida.

Dins de la oferta genèrica d'activitats, l’Ajuntament ha preparat més d’una trentena de cursos i tallers per a adults, potenciant especialment els coneixements que cada vegada son més demandats per les empreses i també els que poden ajudar-nos a crear i consolidar el nostre propi projecte empresarial. Aquí teniu més informació sobre cada línia:

  • Tecnologies de la Informació i la Comunicació
    Un dels àmbits amb més formació torna a ser el de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Hi ha previstos cursos d’Excel inicial, de Microsoft Acces (semipresencial), de Word Avançat (semipresencial), de Community Manager, d’ofimàtica (Dona’t una oportunitat), d’informàtica inicial per a gent gran, d’ofimàtica per a joves, d’iniciació a les xarxes socials, de Power Point, de certificació oficial en Contaplus i d’Adobe Photoshop inicial. També tallers d’edició de fotos i vídeos amb el mòbil, d’edició de calendaris i de creació d’àlbums de fotografies.
  • Formació per a l’ocupació
    En l’àmbit de la formació per a l’ocupació s’han organitzat un curs de comunicació per a la recerca de feina i un altre d’estratègies d’apropament al teixit empresarial, aquest darrer amb dues edicions.
  • Creació i consolidació d’empreses
    A més, les persones que vulguin posar en marxa el seu propi projecte empresarial o bé consolidar la seva empresa podran fer formació com ara un curs per conèixer noves formes de finançament no vinculades a entitats bancàries, un altre de gestió pressupostària en temps de crisi, un tercer curs per aprendre a fixar el preu dels productes o serveis de l’empresa, i un quart curs per obtenir el certificat oficial de manipulador d’aliments.

Per a més informació podeu trucar al CTC al 93.772.78.28 o enviar un correu electrònic a l'adreça ctc@masquefa.net. L'horari d'atenció és de 9 a 13h i de 16:30 a 19h.