Classes d'informàtica de PQPI al CTC Masquefa
Classes d'informàtica de PQPI al CTC Masquefa.

Es tracta d’una trentena d’estudiants de Piera, Masquefa i altres localitats de la zona que fan el PQPI d’auxiliar en activitats d’oficina i serveis administratius i el PQPI d’auxiliar en jardineria organitzats per la Xarxa Transició Escola-Treball (TET) Anoia Sud.

El CTC disposa d’unes modernes instal·lacions úniques en aquesta zona i això ha fet que els organitzadors dels cursos l’hagin triat per acollir les sessions d’informàtica. El centre tecnològic posa a la disposició d’aquests estudiants una aula d’informàtica, equipada amb ordinadors i altre material tecnològic d’última generació, i una segona aula de formació.

Aquesta és la primera vegada que el CTC acull part de les classes dels PQPI que organitza la Xarxa TET Anoia Sud. Aquesta xarxa l’integren tots els agents que intervenen en el procés de transició de l’escola al món del treball de Masquefa, Piera, Capellades, els Hostalets de Pierola, Cabrera d’Anoia, la Pobla de Claramunt, Vallbona d’Anoia i la Torre de Claramunt. Els municipis adherits a la xarxa es coordinen per dur a terme diverses accions de suport als joves en la seva transició de l’escola al món laboral, entre aquestes cursos formatius com els PQPI o altres iniciatives com Fira Futur i la Setmana de l’Escola a la Feina, que tenen lloc a Masquefa.

El CTC acull les classes d'informàtica de dos PQPI amb alumnes de tot l'Anoia Sud