Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El "coworking" de retorn social Sinèrgics celebra el seu segon aniversari

Publicat el 04/07/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
"Coworkers" de Sinèrgics
Sinèrgics és el primer espai de cotreball amb retorn social, per Sinèrgics. Llicència: Tots els drets reservats

Sinèrgics és un "coworking" pioner, ja que és considerat el primer espai de cotreball amb retorn social. En què es diferencia dels altres? Els i les "coworkers" aportar el seu talent i la seva experiència professional per ajudar la ciutadania del seu entorn. Impulsat per l'Ajuntament de Barcelona i situat al barri de Baró de Viver, celebra ara els dos anys de funcionament.

El projecte de Sinèrgics va néixer fa dos anys com a iniciativa del Districte de Sant Andreu i l'Ajuntament de Barcelona per reactivar el barri de Baró de Viver, caracteritzat per una elevada taxa d’atur i una escassa activitat econòmica. Va sorgir davant el repte de com aprofitar cinc locals municipals en desús per donar vida al barri i fomentar l'economia col·laborativa.

Cooperatives, projectes socials, projectes tecnològics, artistes... més de 40 professionals formen part d'aquesta comunitat en l'actualitat. Durant aquests dos anys, han col·laborat amb associacions de veïns i veïnes dissenyant els cartells de la festa major i de carnestoltes, en la reconstrucció de la memòria històrica del barri o han donat un cop de mà amb la comunicació de l'escola.

Dijous 5 de juliol celebren el segon aniversari, a les 19.00 hores, amb la participació de la regidora del Districte de Sant Andreu, Laia Ortiz, alguns/es dels "coworkers" de Sinèrgics i entitats del barri.