El Consell de Joventut de Barcelona ha reconegut el projecte de rap educatiu La Llama de El Teb, membre de la Xarxa Punt TIC, amb el tercer premi dels Barna Jove 2015, valorat en 500 euros. Els premis s’adrecen a iniciatives sense ànim de lucre que desenvolupin entitats juvenils, de manera que es posin en valor totes les activitats que s’organitzen des de l’associacionisme de Barcelona.

El Teb recollint el #BarnaJove2015
El Teb recollint el #BarnaJove2015. Autor: El Teb. 2015.

En aquests premis es tenen en compte projectes d’àmbits diversos com el foment a l’associacionisme i la participació, la salut, la cultura, la cooperació i la cultura de pau o la diversitat afectivosexual i el gènere, entre d’altres. La Llama és un col·lectiu de rap format per joves MC's del Raval i que neix dins d'un dels projectes de l'entitat. A través de la música rap, els joves reflexionen sobre temàtiques socials i relacionades amb els drets humans. Ells mateixos composen les lletres, les enregistren i editen els seus videoclips, de forma que es treballen tant competències lingüístiques, d'expressió, la creativitat o la tecnologia.

El passat divendres 11 va tenir lloc el lliurament de premis a l’Espai Jove La Fontana, a Gràcia. El Michael i el Waqar, dos dels joves integrants de La Llama, van ser els encarregats de recollir el premi i agraïr al CJB el seu reconeixement i suport.

Des d’aquí també volem felicitar al projecte “Jornades de Lleure i Sexisme” d’Esplais Catalans i al “V Festival Benèfic per la Lluita contra el Sida” de l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut pel primer i segon premi, respectivament.