El Teb recollint el #BarnaJove2015
El Teb recollint el #BarnaJove2015. Autor: El Teb. 2015.

En aquests premis es tenen en compte projectes d’àmbits diversos com el foment a l’associacionisme i la participació, la salut, la cultura, la cooperació i la cultura de pau o la diversitat afectivosexual i el gènere, entre d’altres. La Llama és un col·lectiu de rap format per joves MC's del Raval i que neix dins d'un dels projectes de l'entitat. A través de la música rap, els joves reflexionen sobre temàtiques socials i relacionades amb els drets humans. Ells mateixos composen les lletres, les enregistren i editen els seus videoclips, de forma que es treballen tant competències lingüístiques, d'expressió, la creativitat o la tecnologia.

El passat divendres 11 va tenir lloc el lliurament de premis a l’Espai Jove La Fontana, a Gràcia. El Michael i el Waqar, dos dels joves integrants de La Llama, van ser els encarregats de recollir el premi i agraïr al CJB el seu reconeixement i suport.

Des d’aquí també volem felicitar al projecte “Jornades de Lleure i Sexisme” d’Esplais Catalans i al “V Festival Benèfic per la Lluita contra el Sida” de l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut pel primer i segon premi, respectivament.