La iniciativa, que busca connectar i posar en valor referents femenins de l’ecosistema digital de Catalunya, organitzarà un total de deu actes a diferents punts. No hi faltis!

Imatge de dona
Imatge de dona. 2021. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Amb l’objectiu de fomentar el paper de les dones en l’àmbit de les tecnologies de la informació i de la comunicació, el Col·laboratori Catalunya, impulsat per la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT, presenta el Cicle DonaTIC. Sota el títol ‘El talent femení en l’ecosistema digital de Catalunya: vivències i oportunitats’, la iniciativa organitzarà un total de deu d’actes a diferents punts del territori. En aquest sentit, la proposta vol donar veu a dones referents dels àmbits tecnològics, científics i empresarials per tal de conèixer les seves experiències inspiradores. Així doncs, les sessions buscaran ampliar la visibilitat i la connexió del talent femení a Catalunya, així com fomentar les vocacions tecnològiques entre les nenes, les adolescents i les joves.

La primera sessió del Cicle DonaTIC s'ha celebrat avui, dimarts 19 de setembre, a l’Alt Pirineu i Aran. En aquesta línia, les pròximes sessions se celebraran al Garraf (20 d’octubre a Vilanova i la Geltrú), al Maresme (25 d’octubre a Cabrera de Mar), a l’Anoia (9 de novembre a Igualada), a Girona (20 de novembre a Girona), a Ponent (28 de novembre a Lleida) i a Osona (30 de novembre a Gurb). Pròximament, es publicaran les informacions relatives a les altres tres sessions del Cicle DonaTIC, que se celebraran a Tarragona, a Terres de l’Ebre i al Bages.

El Cicle DonaTIC s’emmarca en el Pla DonaTIC que impulsa la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria de Polítiques Digitals, amb l’objectiu de promoure i de reconèixer el talent, la presència i el lideratge de la dona en l’àmbit de les tecnologies de la informació i de la comunicació a Catalunya.