El 23 de novembre de 2007 el Citilab obria les seves portes a Cornellà de Llobregat. Cinc anys més tard, celebrarà aquest aniversari oferint tot un seguit d'activitats de robòtica, Drupal, disseny i impressió en 3D, gestió pública, creació d'un jardí vertical, etc. sempre amb tenint com a eix transversal la innovació.

Logo del cinquè aniversari del Citilab
Logo del cinquè aniversari del Citilab.

"En aquest lustre hem treballat per apropar la innovació a la ciutadania, hem creat i compartit coneixement i hem generat una gran comunitat a l’entorn de l’aprenentage, la innovació social i l’impacte digital”. I són precisament aquesta feina i la manera de treballar les que volen mostrar a través de les activitats programades per celebrar el seu cinquè aniversari.

El Citilab vol celebrar aquests cinc anys d’enriquidora experiència amb la ciutadania, a través de les jornades que han anomenat Kit de supervivència pel proper mil·lenni. Hi haurà activitats durant tota la setmana del 26 al 30 de novembre, com ara, tallers de programació, disseny i innovació, presentacions, tertúlies, torneigs i competicions.

Totes les activitats seran d'accés lliure. Si us voleu inscriure podeu enviar un correu electrònic a l’adreça inscripcio[arrova]citilab.eu.