Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El CETAP dissenyarà la programació 2019 a partir de les opinions de les persones participants

Publicat el 13/12/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Part d'un cartell del CETAP
El CETAP dissenyarà la programació 2019 a partir de les opinions de les persones participants, per CETAP. Llicència: Tots els drets reservats

El Punt TIC de l'Alt Urgell CETAP demana la col·laboració de les persones participants del centre per crear la programació del 2019. En una enquesta els mostra les diferents càpsules que s'han programat algun cop al Punt TIC i els demana que triïn aquelles que els agradaria fer, així com, els dies i horaris que els anirien millor.

El CETAP s'ha proposat per al nou any facilitar el màxim possible la participació de la ciutadania en les accions formatives que porti a terme. Per això, abans de fer la programació, vol conèixer els interessos temàtics dels i les participants. També vol saber quins són els dies de la setmana i horaris que tenen disponibilitat per assistir a les formacions.

Per tal d'aplegar tota aquesta informació, ha llançat una enquesta i fa una crida als usuaris i usuàries perquè la responguin com més aviat millor.

Un cop analitzats els resultats, procediran a formular la nova programació, que de ben segur s'adaptarà a les necessitats i peticions dels veïns i veïnes de la Seu d'Urgell i els altres municipis de la comarca.