Fins al pròxim divendres 20 d’octubre, les empreses que vulguin adherir-se al projecte per a acompanyar alumnes de graus i màsters poden presentar les seves sol·licituds. Llegeix més!

Imatge del Cercle Tecnològic de Catalunya
Imatge del Cercle Tecnològic de Catalunya. 2023. Tipus de lletra: Cercle Tecnològic de Catalunya. Llicència: Tots els drets reservats.

El Cercle Tecnològic de Catalunya ha publicat les bases de la nova convocatòria de les beques ApadrinaTIC. La quarta edició del programa torna a dirigir-se a alumnes de graus i màsters tecnològics de Catalunya i ofereix un finançament del cost dels estudis en forma d’ajuts econòmics, sessions de mentoria i un programa d’activitats per part de les empreses, així com la possibilitat de fer pràctiques dins del sector. En aquesta primera fase, que va dels mesos de setembre a desembre, es busquen empreses que vulguin adherir-se al projecte per a impulsar el desenvolupament econòmic i social del territori. La segona fase, que començarà durant el mes de gener, consistirà en el llançament del programa i en la presentació de les activitats. Les beques ApadrinaTIC compten amb la col·laboració de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca de la Generalitat de Catalunya i van néixer el curs 2020-2021 amb l’objectiu d’acompanyar alumnes de graus i màsters tecnològics de Catalunya, fent que no perdessin les vocacions per qüestions econòmiques o per qüestions familiars. En concret, a la darrera convocatòria de les beques ApadrinaTIC, hi van participar 46 alumnes i 16 empreses col·laboradores.

La data límit per a adherir-se a la quarta edició del programa és el pròxim divendres 20 d’octubre.