En el marc de l’esdeveniment, es dinamitzarà una taula rodona sobre les causes i els reptes de la manca de talent TIC en l’entorn professional i els reptes de la incorporació. Llegeix més!

Imatge del Cercle Tecnològic de Catalunya
Imatge del Cercle Tecnològic de Catalunya. 2023. Tipus de lletra: Cercle Tecnològic de Catalunya. Llicència: Tots els drets reservats.

El pròxim dijous 18 de gener, de 9 a 11 hores, el Cercle Tecnològic de Catalunya presentarà la quarta edició del programa ApadrinaTIC al Palau Macaya, que es troba al Passeig de Sant Joan, número 108, de la ciutat de Barcelona. L’objectiu del programa ApadrinaTIC és fomentar les vocacions tecnològiques a través d’ajuts econòmics i de sessions de mentoria. En el marc de la inauguració, on participaran representants d’institucions, rectors d’universitats catalanes, directius d’empreses tecnològiques i exalumnat, es dinamitzarà una taula rodona sobre les causes i els reptes de la manca de talent TIC en l’entorn professional i els reptes de la incorporació de talent TIC en el sector. L’esdeveniment serà gratuït i obert, però caldrà fer una inscripció prèvia.

Les persones interessades poden inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç en línia.