Premis Blocs Catalunya
Premis Blocs Catalunya.

Una d’aquestes eines ha estat la creació del bloc “Una finestra oberta a la Xarxa Òmnia” gestionat des de l’Oficina de Dinamització Comunitària-ODC i amb l’objectiu de compartir el dia a dia de les persones dinamitzadores, els seus reptes, projectes, treball amb la ciutadania… el bloc ha tingut una gran acollida amb més de 700 persones que el segueixen diàriament i que han fet més de 8000 visites a les diferents pàgines, en els quasi 5 mesos de vida.

Ara, aquesta iniciativa de visualitzar i compartir amb el món el dia a dia de la Xarxa Òmnia, es presenta als Premis Blocs de Catalunya 09  en l’apartat de blocs corporatius, amb l’objectiu de cercar la complicitat de totes les persones que gaudeixen i viuen la Xarxa Òmnia”, per tal d’assolir el reconeixement social per un projecte que enguany celebra el seu 10è aniversari.
 
Doncs si no coneixeu el bloc, ara és un bon moment per conèxer-lo i si voleu podeu donar el vostre suport per poder arribar així a la final, ja que està basat en un procés de votació popular per correu-e, entrant en aquest enllaç; teniu de temps fins el 10 de setembre. Assolir arribar a la final només és un click!!!
 
Moltes gràcies
10 anys “fent” Òmnia!!!