.

L'Eurecat Mobile Fòrum tindrà lloc els propers 24 i 25 de novembre al CosmoCaixa de Barcelona i vol continuar sent un referent pel que fa a aplicacions i mobilitat. Per això, en aquesta sisena edició comptarà amb experts nacionals i internacionals que explicaran què ens depara el sector per als propers anys. També vol ser un espai catalitzador de noves oportunitats de negoci en un entorn de generació de coneixement.

Com cada any, el congrès busca empreses i experts que vulguin compartir els seus casos d'èxit durant la trobada. Els interessats tenen fins el 2 d'octubre per a presentar les seves propostes al call for papers. Les persones i/o entitats interessades podran presentar les seves apps o estudis relacionats amb 4 temàtiques concretes:

  • Building Mobile Experiences: El camp de les apps està en constant desenvolupament amb infinites possibilitats per descobrir. Estàs treballant en la creació de noves experiències mòbils?
  • Enterprise Mobility Management: Quins són els principals reptes en la determinació de l'’estratègia de mobilitat d’una empresa? Oportunitats en l'incorporació d'eines mòbils.
  • Millenials, the smart citizens: Els millennials, la major generació de consumidors. Són també agents del canvi respecte al disseny urbà intel·ligent: les smart cities.
    Com atendre aquesta obsessió per la innovació?
  • Ubiquitous mobility, everywhere mobile: Les necessitats dels usuaris mòbils alteren l’ordre establert. Quins reptes de gestió es plantegen en les organitzacions?

Un comité d'experts revisarà les candidatures presentades i triarà aquelles que més s'ajustin a les temàtiques del congrès. A partir del 13 d'octubre es coneixerà el nom de les propostes seleccionades.