Logotip del 6è Congrés Nacional de la Gent Gran
Logotip del 6è Congrés Nacional de la Gent Gran.

La sisena edició del Congrés Nacional de la Gent Gran compta amb el suport de diversos Punt TIC, en els quals s'estan desenvolupant les trobades prèvies. Els Punt TIC que centren la seva activitat en la gent gran o que porten a terme tallers i iniciatives especialement adreçades a aquest col·lectiu són els que hi estan col·laborant.

S'hi estan fent trobades, on les persones grans participen en grups de discussió i fan aportacions per al dia del congrés. Tot aquest treball s'està gravant en vídeo i properament es faran públics reportatges de vídeo que recolliran les veus de les persones que participen a aquestes jornades prèvies.

La propera trobada es realitzarà demá, dijous 1 de juliol, a partir de les 10:30 hores, a l'Òmnia de l'Associació de Veïns i Veïnes Espronceda de Sabadell.

El Departament d'Acció Social i Ciutadania, a través de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania i el Consell de la Gent Gran de Catalunya organitza el 6è Congrés Nacional de la Gent Gran. Col·laboren en el projecte la Direcció General de Participació Ciutadana del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació i la Direcció General de Societat de la Informació i la Secretaria d'Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques.